Κατηγορίες

Νέα

Έντυπα

Η Ιστορία μας

Χειροποίητα προϊόντα ζύμης και ιδιαίτερες γεύσεις
με επιρροή από τη Μικρά Ασία και την Πολίτικη κουζίνα

Η μαγειρική είναι σαν τη ζωγραφική ή το γράψιμο ενός τραγουδιού. Όπως υπάρχουν τόσες νότες και χρώματα, έτσι υπάρχουν και τόσες γεύσεις –το πώς τις συνδυάζεις είναι αυτό που σε ξεχωρίζει.

Wolfgang Puck

1994

Μαγικες Γευσεις

Η ιστορία της εταιρείας Μαγικές Γεύσεις ξεκινάει το 1994 όταν οι αδελφοί  Τσιτόγλου ξεκινούν τη δραστηριότητά τους σε ένα μικρό εργαστήριο με έδρα το Χαϊδάρι.

Δραστήριοι και φιλόδοξοι, σκεπάζουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες για γευστικές απολαύσεις με αυθεντικά χειροποίητα προϊόντα δημιουργώντας ιδιαίτερες ζύμες με παραδοσιακό χαρακτήρα από τη Μικρά Ασία παντρεύοντας τις πολίτικες γεύσεις με την μεσογειακή κουζίνα και την ευρωπαϊκή φινέτσα.

Μαγικές Γεύσεις
Χειροποίητα προϊόντα ζύμης

2002

ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Οι υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες καθώς και η αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά τους, δεν άργησε να φέρει την αναγνώριση από τους πελάτες και την ανάπτυξη της επιχείρισης. Η εταιρεία έγινε γρήγορα γνωστή σε όλες τις κοντινές περιοχές και η ανάγκη για τη δημιουργία νέων προϊόντων έγινε επιτακτική.

Έτσι, το 2002 πάρθηκε η απόφαση για την μεταφορά του εργαστηρίου σε ιδιόκτητο, μεγαλύτερο και ποιο σύγχρονο χώρο στον Άνω Κορυδαλλό και ταυτόχρονα στην επένδυση για τον εξοπλισμό με νέα σύγχρονα μηχανήματα.

2008

ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ & ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ

Το 2008 η εταιρεία προχωρά σε νέο επενδυτικό πρόγραμμα με κύριο στόχο την επέκταση σε χώρο του εργαστηρίου και την προμήθεια επιπλέον σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού. Ταυτόχρονα, επενδύει σε εξειδικευμένο προσωπικό και στελεχώνει τις διοικητικές θέσεις, για να αναβαθμίσει πλήρως, εκτός από τα προϊόντα, και τις υπηρεσίες που παρέχει τους πελάτες της.

Κατανοώντας τις ανάγκες για ασφάλεια και ποιότητα που διακατέχουν τη σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, εναρμονίζετε πλήρως με άρτια καταρτισμένο προσωπικό και πιστοποιήσεις σύμφωνα με τα τελευταία διεθνή πρότυπα.

Χειροποίητα

Διαρκής ανάπτυξη, άμεση εξυπηρέτηση
αξιοπιστία και συνέπεια

Η διαφορετικότητα των προϊόντων, οι νόστιμες γεύσεις, οι ιδιαίτερα πλούσιες ζύμες μας, τα γεμάτα με υλικά προϊόντα μας, οι αγνές πρώτες ύλες και τα φρέσκα, διαλεχτά υλικά που χρησιμοποιούμε, οι πιστοποιημένοι συνεργάτες μας, ο ανανεωμένος στόλος και οι έγκαιρες συχνές παραδόσεις μας, οι σωστές τιμές και το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας εγγυούνται την ανάπτυξη και διατήρηση μακροχρόνιων συνεργασιών με τους πελάτες μας.

ΕΠΟΜΕΝΟ

Ο Σκοπός μας

Μαγικές Γεύσεις
Πατητή Χειροποίητη Σφολιάτα
( 15 )
Χωριάτικες Ατομικές
( 7 )
Σφολιάτα
( 12 )
Νηστίσιμα - Vegan
( 12 )
Ταψιά
( 6 )
Μαγικές Γεύσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπό μας.