Κατηγορίες

Νέα

Έντυπα

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Γίνετε Μέλος της Ομάδας μας

Ανακαλύψτε συναρπαστικές ευκαιρίες για την ανάπτυξη της καριέρας σας

Καλωσορίσατε στη Σελίδα Σταδιοδρομίας της MagicTaste! Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να γίνετε μέλος της δυναμικής μας ομάδας. Στη MagicTaste, είμαστε παθιασμένοι να δημιουργούμε νόστιμα προϊόντα ζύμης ενώ παράλληλα προωθούμε ένα συμπορευτικό και ανοιχτό περιβάλλον εργασίας. Καθώς συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε, αναζητούμε διαρκώς ταλαντούχα άτομα που είναι πρόθυμα να συνεισφέρουν τις δεξιότητές τους και να γίνουν μέρος του ταξιδιού μας. Εξερευνήστε τις ανοικτές μας θέσεις παρακάτω και κάντε το πρώτο βήμα προς μια επιτυχημένη καριέρα μαζί μας.

Διαθέσιμες Θέσεις

Υπάλληλος Αποθήκης

Υπάλληλος Αποθήκης

Η Magictaste αναζητά υπάλληλο αποθήκης! Προηγούμενη εμπειρία δεν είναι απαραίτητη. Προσφέρουμε εκπαίδευση και ανταγωνιστικές αποδοχές.

Πληροφορίες >

ΚΑΤΕΨΥΓΜΈΝΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΖΥΜΗΣ

Μαγικές Γεύσεις

Ενδιαφέρεστε για μια θέση εργασίας; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Εάν είστε ενδιαφερόμενοι για μία από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και θέλετε να γίνετε μέρος της ομάδας μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε! Μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στο info@magictaste.gr ή να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 210 4946177 από τις 7:00 έως τις 15:00.

Ανυπομονούμε να ακούσουμε από εσάς και να συζητήσουμε περαιτέρω τη δυνατότητα συνεργασίας. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την MagicTaste!

Μαγικές Γεύσεις
Χωριάτικες Ατομικές
( 7 )
Ταψιά
( 6 )
Σφολιάτα
( 12 )
Νηστίσιμα - Vegan
( 12 )
Πατητή Χειροποίητη Σφολιάτα
( 15 )
Μαγικές Γεύσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπό μας.